Make the most out of your ingredients
title image

Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)

Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)

Empty the fridge - Risottoballetjes

Een restje risotto van de vorige dag wordt in een handomdraai een lekker hapje…

TIP: Ook lekker met harissa-mayonaise, kruidenolie of pesto. Check het hoofdstuk sauzen en dips!
TIP: Heb je nog een restje mozzarella in je frigo? Snij de kaas in kleine blokjes in leg die in het midden van je risotto-bolletje vooraleer je het oprolt.

Empty the fridge - Risottoballetjes

Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Draai balletjes van +/- 2,5 cm diameter van je overschot risotto.
  • Rol de balletjes door bloem, vervolgens door het geklutste ei en dan door het broodkruim.
  • Frituur ze in plantaardige olie tot ze goudbruin zijn.
  • Meng een deel mayonaise met een deel wasabi en serveer dit erbij.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment:
Recipe Rating